Last news in Fakti

29 Април, 2020 18:56 1 919 3

Марадона: Нуждаем се от Божията ръка

  • марадона-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • божията ръка-
  • химнасия ла плата

Отборът на великия аржентинец се намираше на 19-ата позиция във временното класиране и бе сериозно застрашен от изпадане

Марадона: Нуждаем се от Божията ръка - 1
Снимка: БГНЕС

Lегендата на футбола и настоящ треньор на Химнасия Ла Плата Диего Марадона приема решението за прекратяването на първенството заради пандемията от коронавируса. Отборът на великия аржентинец се намираше на 19-ата позиция във временното класиране и бе сериозно застрашен от изпадане.

„Бяхме убедени, че ще се спасим играейки на терена. Това не е краят, който бихме искали, но това награда за тима, който даде всичко от себе си, за да направи феновете щастливи“, заяви Марадона пред „Кларин“.

„Искам да поясня, че не празнувахме спирането на първенството и спасението от изпадане. Бихме искали да се върнем на терена, но ще отпразнуваме свършената работа. Чувам за нова Божия ръка, но тя ще е нужна да преборим пандемията и хората да се върнат към здравословен и щастлив живот. Ще трябва да се изправим заедно към това предизвикателство, което ще последва в името на аржентинския футбол. Никой не е Рамбо, който може да спечели сам войната и той не би могъл да го направи сега“, добави още легендата на Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Де да имаше

    1 0 Отговор
    български съдии на мачовете, клуба на Марадона щеше да е на 1во място. Пък те се оплакват от вируса. Ама този вирус много удобен бре във всяка една сфера от живота. Кво ще стане като изчезне?- пак вълната ще пречи на "кривия"
  • 2 Ххх

    2 1 Отговор
    А от пръстът на Киряков ?
  • 3 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    ЛЕГЕНДА!!!
    А КОГА ЗА СТОИЧКОВ ЩЕ ПИШАТ ЧЕ Е ЛЕГЕНДА