Last news in Fakti

1 Май, 2020 10:22 2 845 1

В Англия правят стряскащи планове за следващия сезон

  • висша лига-
  • футбол-
  • англия-
  • коронавирус

Възможно е правителството да удължи този срок до май месец 2021-а, ако не бъде ваксинирано цялото население против коронавирус

В Англия правят стряскащи планове за следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Стряскащи планове за изиграване на следващия футболен сезон пред празни трибуни правят спортните власти в Англия.

Достатъчно опасения вече съществуваха, че спортни събития ще са забранени за посещение от зрители поне до края на календарната 2020-та година. Сега обаче изданието "The Times" излиза с информацията, че е възможно правителството да удължи този срок до май месец 2021-а, ако не бъде ваксинирано цялото население против коронавирус.

Изобретяването на ваксина за вируса може до отнеме поне още година, въпреки че учени от Оксфорд вече имат надежда, че това може да се случи в рамките на следващите 2 месеца.

Сценарият за провеждане на мачове при празни трибуни би бил напълно пагубен за редица клубове, не само от долните дивизии, но даже и от Висшата лига и Чемпиъншип. Загубите от непродадени билети може да достигнат фрапиращата стойност от 1 милиард паунда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стреснат

    10 3 Отговор
    Мене ме стряска в какво се превръща футбола .Една обикновена игра е издигната в култ.Едни ритнитопковци се самозабравят.Хора къде остана романтиката във в тази найстина велика игра,къде отидоха моментите когато можеше да срещнеш на улицата голмайстора на любимия ти отбор и да го поздравиш.В крайна сметка футболистите колкото и велики да са ,си остават ХОРА като нас,не е нужно да ги възвеличаваме излишно.Всичко е обърнато в пари,пари,пари.....жалко иначе е велика игра!