Last news in Fakti

1 Май, 2020 19:51 1 573 1

Футболът в България ще се поднови в първата или втората седмица на юни?

  • футбол-
  • коронавирус-
  • бфс

По всяка вероятност ще се изиграят двата оставащи кръга от редовния сезон на efbet Лига, както и мачовете за Купата на България

Футболът в България ще се поднови в първата или втората седмица на юни? - 1
Снимка: БГНЕС

Прогнозата на президента на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, е на път да се сбъдне. На срещата в понеделник между Националния щаб и представители на БФС ще се обсъжда футболът в България да се поднови в първата или втората седмица на юни.

По всяка вероятност ще се изиграят двата оставащи кръга от редовния сезон на efbet Лига, както и мачовете за Купата на България.

Ще се обсъди и вариант да се изиграят и плейофите, но това надали ще се случи предвид желанието на клубовете и сложната обстановка заради коронавируса.

Преди няколко дни Стефанов заяви, че в България футбол ще се играе през юни. Той даде предложение да се тренира на групи и футболистите да не се засичат в съблекалнята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо1

    0 0 Отговор
    По добре да не се поднови скоро,футбола в БГ е на много ниско ниво