3 Май, 2020 12:35 1 116 0

Започват масови тестове в Барса следващата седмица

  • футбол-
  • барселона-
  • коронавирус

При отрицателни резултати започват тренировки

Започват масови тестове в Барса следващата седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Целият отбор на Барселона ще се тества за коронавирус следващата седмица. Процедурата вероятно ще да бъде извършена на 6 май, съобщава "Марка". Ако резултатите са отрицателни, състезателите ще започнат индивидуални тренировки на клубната база под зоркия подлгед на физиотерапевтите. Съблекалните са затворени, а футболистите ще се преобличат и ще взимат душ в домовете си.

Във втората фаза от подготовката съставът ще тренира на малки групи, а в третия ще посещават тактически разбори на групи по максимум от 14 души.

Ла Лига бе спряна на 12 март заради пандемията след 27 изиграна кръга. Очаква се първенството да бъде подновено в началото на юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА