3 Май, 2020 12:17 6 326 11

Фитнес кралица със съвети към всички дами в изолация за бразилско дупе

  • анита маркова-
  • фитнес-
  • коронавирус

Анита Маркова с книга за изваяните форми в извънредното положение

Фитнес кралица със съвети към всички дами в изолация за бразилско дупе - 1
Снимка: Instagram

Фитнес кралицата Анита Маркова дава съвети на всички дами в изолация как да подържат формата си и в частнот да изваят завидни задни части. Самата Анита е притежател на бразилско дупе №1 в републиката. Фитнес инструкторката грабна приза "Про Бикини Дива" на световното първенство на Бахамските острови в конкуренцията на над 40 претенденти от цял свят, а отличието ѝ бе връчено от Световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

И в ситуация на извънредно положение Анита не само не спира с тренировките вкъщи, но и мотивира останалите момичета да не се запускат и да извайват тела и далеч от фитнес залите. Затова докато се грижи за своя син и съпруг и всички останали задължения у дома, Маркова подготвя специална програма за желаещите момичета да постигнат бразилски дупета като нейното, както и талия за завиждане.

"Защото във всяка жена живее богиня, която чака да бъде събудена. Моята мисия е да помогна. Създадох и 8-седмична програма за изчистване на целулита. Изобщо изолацията вкъщи не може да е оправдание за бездействие, напротив - трябва да мобилизира още повече да се усъвършенстваме", споделя пред "България Днес" Анита.

Но това не е всичко. Докато подготвя програмата си и тренира без почивен ден, фитнес кралицата се е отдала на онлайн уроци по бизнес мениджмънт и продължава да търси нови предизвикателства. "Ставам сутрин в 5 ч. и денят ми е разпределен по минути за всички лични и професионални начинания, които захващам. Направих последните месеци електронна книга с тренировъчна програма за корем, която подарявам с удоволствие", разкрива Анита.

И допълва: "Най-голямата тайна по време на карантина да съм постоянно мотивирана е, че държа съзнанието си постоянно заето. Създавам си всекидневни краткосрочни и дългосрочни цели. Работя неуморно, за да ги постигна. Най-важна е връзката на тяло - ум - душа и менталното здраве, духовният мир."


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    19 3 Отговор
    Аз като горд притежател на бразилко дупе мога да кажа че съм обект на постоянно ухажване от страна на мъжете.
    Много мъже предпочитат пищните форми, така че бих препоръчал на всички дами и нежни господа да тренират задните си части.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Тъпааа,.....просттъъъъ

    10 7 Отговор
    ...кууррррррввввъъъъъ.
  • 3 Ибрям

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Падам си по мъжки дупета.
  • 4 Асан

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Изкам те котьоооо
  • 5 Жоржиньо

    3 0 Отговор
    Мойта вика който вече си има бразилска трътка ко да прай
  • 6 бразилец

    7 0 Отговор
    За какво ги правите тея дупета? За да ви пердашат повече ли?
  • 7 ГруЮ

    10 0 Отговор
    Кви бразилски дупета бре? Ние сме на Балканите, Европа. Тук генетично няма такъв тип задници. Бялата жена трябва да има нежно заоблен задник, а не възглавница от мускули и мазнини отзад.
  • 8 Ааа, моля, моля

    3 1 Отговор
    Тия са слава ракия. Само тресящи се мазнини и силикон на дупето.
    Я елате да видите на село какво става.
    Сийка Магазинерката закован питон в греда вази с тоя г.ъ.з. Ово е. Лошото в случая е че само на мъжът си давА. А той е мале, мале. 2 и нещо някъде, и 30 години дървосекач.
    Цекият френски легион ше го смаже от бой. И даже няма да се задъха. Е тва е жена, БЪЛГАРКА.
  • 9 Порно

    2 0 Отговор
    То за дупето е важно как го врътка , останалото са подробности.
  • 10 Сух

    1 0 Отговор
    За бразилско дупе е най-важно помпането. Значи колкото повече помпане, толкова по-напомпано ще е..
  • 11 Дългият

    7 0 Отговор
    Ако всички се стремят да имат бразилско дупе не виждам кой ще копа доматите.....за обяд и вечеря...бразилски дупета ли ще ядем....