Last news in Fakti

4 Май, 2020 15:31 1 751 7

Тити Папазов: Дали Левски ще има нов собственик зависи само от добрата воля на Божков

  • папазов-
  • левски-
  • собственик-
  • божков-
  • фенове-
  • любов-
  • средства-
  • криза-
  • коронавирус

"Стойността на синия фен се потвърди през тези трудни дни", смята баскетболният треньор

Тити Папазов: Дали Левски ще има нов собственик зависи само от добрата воля на Божков - 1
Снимка: БГНЕС

Тити Папазов коментира дали Левски ще има нов собственик, заявявайки, че това „зависи единствено и само от добрата воля на г-н Божков“.

„По принцип месец май е емблематичен за Левски. Като човек, който много обича Левски, никога няма да забравя датата 23 май 2014 година. В историята на Левски има две дати. Първата дата е 24 май 1914 година, когато хора от сърце са направили един клуб и никога не са си представяли, че ще напишат една от най-славните страници в историята на българския спорт. За това е станало и толкова истинско. Те за момента са избрали името на един от най-големите герои в историята на България. За нас най-големия, но понеже такъв е и Ботев и всички, които са се борили за свободата на България. Тези, които са в това време герои, те не са герои. Те са в следствие на някакви ситуации. Днес е много голям ден“, коментира Папазов.

„Дано духът на Гунди и славната история на Левски помогнат в този момент. Историята е Левски да бъде вечен. Трябва да вярваме“, добави той.

„Смятам, че това, което направиха „сините“ фенове в този период е точно толкова значимо, колкото и първите две събития. Когато всичко е розово, там е пълно с лакеи. Когато е тежко, е пълно с истински хора.“

„Сините фенове доказаха защо Левски има най-голям потенциал да събере най-много средства от реклама. Колкото е по-трудно, толкова е по-сладко. Стойността на синия фен се потвърди през тези трудни дни.“

„Ние трябва да се гордеем, че стадионът за мача с Лудогорец беше разпродаден. Коронавирусът спря една еуфория, в която синият фен се чувстваше значим. Хората даваха последните си средства, за да помогнат“, продължи Папазов.

„Левски е единственият клуб, който трябва да има самочувствието доказано, а не на приказки, че с 2,5 милиона на година може да присъства синият фен.“

„Дали ще има нов собственик на клуба зависи единствено и само от добрата воля на г-н Божков. Има разнопосочни мнения. Аз не го познавам добре. Знам, че е човек, който обича Левски и винаги би помогнал на Левски“, каза още Тити Папазов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    6 2 Отговор
    Щом ти Тити се наемаш да оправиш нещата,значи работата е опечена...
  • 2 Нищо личнооо

    4 2 Отговор
    Ти си бивш чорбар, Лукойл ни обират с лоши горива. Така че очаквам схемата Божков. Браво на ГЕРБ и Бойко че ще нулира спонсорите на БКП.
  • 3 Тити е голям човек и пич, но

    6 4 Отговор
    Божков умишлено няма да даде/продаде акциите. За да се нагнети обществено напрежение. За съжаление, въпреки, че съм славист, Левски трудно ще просъществува. Болно ми е за милионите му фенове. Станаха заложници на политико-олигархични войни!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 TOTO

    1 0 Отговор
    TITI NE STAVA SAMO SAS SALZI, A TRIABVAT I PARI.
  • 6 Мимч

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тити е голям човек и пич, но":

    И това е възможно да стане..
  • 7 този който си върши работата

    1 0 Отговор
    Божко умишлено няма да продаде акциите, защото му трябват пари. А са свършили, а са го поднесли на тепсия арабите. Че и позитиви в международен план ще извлекат.