5 Май, 2020 21:39 1 841 3

Двама с коронавирус в елитен германски клуб, започнал тренировки

  • борусия мьонхенгладбах-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • бундеслига

Те са поставени под домашна карантина

Двама с коронавирус в елитен германски клуб, започнал тренировки - 1
Снимка: БГНЕС

Двама души от германския елитен футболен отбор Борусия Мьонхенгладбах са дали положителни проби за коронавирус, съобщава "Райнише Пост".

Според изданието с COVID-19 са заразени един футболист от представителния състав и един служител на клуба. Те са поставени под домашна карантина. Останалите играчи продължават да тренират на малки групи в клубната база.

Очакванията са сезонът в Бундеслигата да бъде подновен на 15 май, но преди това всички футболисти и служители на клубовете ще бъдат тествани по два пъти за коронавирус. При първите изследвания бяха проверени над 1700 души от всичките 36 отбора от елита и от втория ешалон, като 10 от тях дадоха положителен резултат за инфекцията. Вторите тестове са в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ццц

    9 0 Отговор
    Всеки път показвате на снимка Борусия Дортмунд, а казвате Мьонхенгладбах
  • 2 Хкйхйк

    5 0 Отговор
    Смятай пък текста който пишат колко е истина:))
  • 3 Борусия Дортмунд

    2 0 Отговор
    Абе мисирките научете се правилно да преписвате немските новини, защо давате снимка на Дортмунд след като става дума за Гладбах????????