7 Май, 2020 01:00 1 714 3

Ювентус не иска да плаща за Погба

  • погба-
  • трансфер-
  • сума-
  • пари-
  • манчестър юнайтед-
  • размяна-
  • бартер

"Бианконерите" са склонни да водят преговори за бартер

Ювентус не иска да плаща за Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус няма намерение да плаща дори и цент трансферна сума за халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Торинци не крият желанието си да си върнат французина, но предпочитат да осъществят сделка с размяна на играчи, твърди "Тутоспорт".

Бъдещето на Погба на "Олд Трафорд" остава неясно. Към момента се смята, че той ще бъде продаден, а шефовете са му поставили цена от 100 милиона евро. От Ювентус обаче нямат намерение да плащат подобна сума, особено в сегашната тежка финансова ситуация заради пандемията от коронавирус. Така единственият вариант да се стигне до сделка между двата клуба е, ако от Юнайтед се съгласят на размяна на играчи, като вероятно към Англия ще поемат няколко футболисти на Юве.

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи наскоро призна за интереса към французина, но също така добави, че играчът трябва да бъде разумен в претенциите относно заплатата си, ако иска отново да играе с черно-белия екип.

Юве не е единственият кандидат за подписа на Погба. Той е ухажван и от Реал Мадрид и Пари Сен Жермен. Смята се обаче, че торинци имат леко предимство, тъй като самият играч предпочита да отиде там, а освен това и облекчената данъчна политика в Италия позволява на "бианконерите" да предложат по-добри условия на халфа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Скица

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Така е. Хитлер, като превзел Африка, решил и там да построи аутобан. Накарал негрите да налягат и преди да мине валяка средната редица да се усмихне за осова линия.
  • 3 0808

    3 1 Отговор
    .... както неведнъж съм подчертавал тоя симпатяга е куцо магаре. При това невероятно алчен. При МЮ вкара само един гол и се скри зад контузия, но поиска Внимание ни повече ни по малко 500 000 паунда седмично! Който го вземе ще си навре таралеж в гащите..