Last news in Fakti

8 Май, 2020 12:57 1 135 0

Белтраме: Оптимисти сме, че ще доиграем сезона

  • белтраме-
  • оптимизъм-
  • завършване-
  • сезон-
  • ювентус-
  • пирло-
  • интерес-
  • цска-
  • трансфер

"В България успяха да овладеят ситуацията от самото начало“, смята италианският футболист на ЦСКА

Белтраме: Оптимисти сме, че ще доиграем сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Стефано Белтраме е оптимист, че сезонът в efbet Лига ще бъде доигран.

„Остават още два мача и след това ни предстоят плейофи. Оптимисти сме, че ще доиграем сезона. Случаите на COVID-19 в страната винаги са били малко. В България успяха да овладеят ситуацията от самото начало“, коментира Белтраме в интервю пред Джанлука Ди Марцио.

„Българският шампионат е по-физически от италианското първенство. Също така се залага много и на тактиката. Избрах да дойда тук, защото ЦСКА е исторически клуб. Аз след краткото ми приключение в Ювентус, никога нямах възможност да играя в Серия А. От ЦСКА ме потърсиха още през 2018 година“, добави той.

„Дори нямах време да разгледам града. Изиграх няколко мача, направих две асистенции и вкарах един гол и след месец бяхме в карантина.“

„Пирло беше футболистът, от който научих най-много по време на тренировките. Аз съм нападател, а той е халф, вярно е, но като шампион може само да научите много неща от него. Кристиано Роналдо? През 2018 година, когато за първи път се запознах с него, ръката ми трепереше. Кристиано е този, който дава най-доброто от себе си дори по време на тренировки. Той е огромен стимул за младите футболисти. Освен това е винаги там и е готов да ви развесели. Не успях да дам на Ювентус това, което аз и клубът очаквахме. Това е моето голямо съжаление“, каза още Белтраме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА