11 Май, 2020 12:33 1 192 0

Пике: Ще е грозно, ако сега прекратят първенството

  • прекратяване-
  • грозно-
  • първенство-
  • шампион-
  • пике-
  • барселона-
  • коронавирус-
  • публика

"Да бъдем на стадионите без публика не е това, което бихме искали, но няма как", заяви защитникът на Барселона

Пике: Ще е грозно, ако сега прекратят първенството - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-опитните играчи в испанския футбол - Жерард Пике, коментира ситуацията покрай очакванията за подновяване на сезона след месец. Първенствата в страната са спрени вече от около 60 дни. За момента Барселона е лидер и евентуално прекратяване на шампионата може да донесе титлата на каталунците, както например се случи във Франция с Пари Сен Жермен. Пике обаче не иска това.

„Би било много грозно, всичко да завърши сега - независимо, че ние сме на първо място”, заяви бранителят на Барса пред Movistar+.

Шампионите тренират индивидуално от няколко дни насам и засега при тях няма болни от коронавирус.

„Всичко относно мерките за безопасност ни беше обяснено много добре - продължи Пике. – Засега се чувстваме добре, но е различно и трябва да свикнем. Най-важното е да спазваме препоръките на здравните власти. Наясно съм, че Ла Лига има голям интерес от доиграването на сезона. Да бъдем на стадионите без публика не е това, което бихме искали, но няма как. Чух, че вероятно ще подновим на 12 юни. Няма да можем да играем контроли дотогава и дано да нямаме много контузени."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА