Last news in Fakti

13 Май, 2020 16:14 1 466 1

Турци напират за звезда на Локомотив Пловдив

  • интерес-
  • трансфер-
  • оферти-
  • турция-
  • локомотив пловдив-
  • карагерен

Три турски отбора с интерес към Бирсент Карагерен

Турци напират за звезда на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Три турски отбора проявяват интерес към лявото крило на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагерен. Според в. „Milliyet“ 27-годишният асеновградчанин влиза в плановете на втородивизионния Алтай.

От друга страна е информацията на „Ajansspor”, който пише за интерес от страна на Хатайспор и Акхисарспор. И тези два отбора играят във второто ниво на турския футбол.

И двете издания отбелязват, че огромен плюс за трансфер на Карагерен е фактът, че той говори турски език. Така през лятото се очертава сериозна битка за подписа на футболиста, който през есента дебютира за националния отбор на България.

Хатайспор заемаше първото място в класирането преди спирането на шампионата в турската втора дивизия заради пандемията от коронавирус. Неговият актив е от 53 точки, на шест пред втория Ерзурумспор. Акхисарспор е пети с 45 т., а Алтай е седми с 43. За Суперлигата се класират първите два отбора, а тимовете от трето до шесто място играят плейоф за промоция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да отива

    1 1 Отговор
    Това че знае езика ще му помогне да олабва жилата в местните рожби!