Last news in Fakti

18 Май, 2020 09:02 1 500 0

В Англия връщат пари на феновете

  • евертън-
  • футбол-
  • фенове-
  • висша лига-
  • коронавирус

Футболът във Великобритания спря на 13 март заради пандемията, като във Висшата лига на Англия остава да се изиграят още девет кръга

В Англия връщат пари на феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Евертън обяви, че ще върне парите на всички притежатели абонаментни карти за оставащите мачове до края на сезон 219/20, ако срещите се изиграят при закрити врата.

Футболът във Великобритания спря на 13 март заради пандемията, като във Висшата лига на Англия остава да се изиграят още девет кръга.

От Евертън съобщиха, че ще върнат парите за билети на своите фенове за оставащите пет домакинства до края на сезона. Другият вариант е привържениците да не си вземат средствата, а да ги използват като ваучери за следващи мачове или да ги дарят на благотворителната фондация към клуба.
Британските власти решиха спортните събития да се завърнат от 1 юни, но всички прояви ще се провеждат без публика.

Клубовете от Висшата лига ще се срещнат отново днес, за да дискутират подновяване на тренировъчния процес


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА