Last news in Fakti

18 Май, 2020 19:55 1 421 0

Тимовете в Англия стартират тренировки

  • подновяване-
  • тренировки-
  • отбори-
  • гласуване-
  • групи-
  • коронавирус-
  • висша лига

Това стана ясно след гласуване на всичките 20 клуба от елита

Тимовете в Англия стартират тренировки - 1

Отборите във Висшата лига подновяват тренировки. Това стана ясно след гласуване на всичките 20 клуба от елита. Заниманията ще могат да се провеждат от утре, но на малки групи.

Днес представители на Лигата, медицински експерти и хора от клубовете проведоха видеоконференция, като всички се съгласиха тренировките за отборите да бъдат подновени. Самото първенството пък ще стартира само, когато е напълно безопасно.

"Този ​​първи етап е договорен в консултация с играчи, мениджъри, лекари на клубовете от Висшата лига, независими експерти и правителството. Строгите медицински протоколи от най-висок стандарт ще гарантират, че всички ще се върнат към тренировки във възможно най-безопасната среда. Здравето и благополучието на всички участници е приоритет на Висшата лига, а към безопасното връщане към тренировките ще се процедира стъпка по стъпка. Сега ще продължат консултациите с играчи, мениджъри, клубове, Асоциацията на професионалните футболисти и Асоциацията на мениджърите на лигата, тъй като са разработени протоколи за тренировки с преки контакти", обявиха от Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА