Last news in Fakti

21 Май, 2020 18:15 2 063 1

Стойко Сакалиев влезе в управата на Нефтохимик

  • нефтохимик-
  • съвет на директорите-
  • сакалиев-
  • любимец-
  • цска-
  • пост

Любимецът на феновете на ЦСКА ще бъде част от новия съвет на директорите

Стойко Сакалиев влезе в управата на Нефтохимик - 1

Втородивизионният Нефтохимик ще има нова управа, а в нея ще влезе бившият футболист на клуба Стойко Сакалиев. Бившият национал, който при престоя си в ЦСКА се превърна в любимец на феновете от Сектор „Г“, ще бъде част от новия съвет на директорите.

В управителния орган влиза и Емил Табаков. Той ще бъде новият изпълнителен директор на „шейховете“, които през 90-те години на ХХ век бяха фактор в българския футбол. Сега обаче се намира в управленска и финансова криза.

За Табаков това ще бъде втори период в бургаския клуб, като преди време беше технически директор. Новото ръководство на Нефтохимик предстои да бъде одобрено на Общото събрание на клуба.

Очаква се клубът да претърпи сериозни промени на ниво мениджмънт. Треньорският щаб остава, след като през прекратения заради коронавируса сезон 2019/20 успя да доведе отбора до петото място във Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошунко

    1 0 Отговор
    Вождовете се увеличават , а племето се свърши