Last news in Fakti

24 Май, 2020 11:56 1 287 0

Едвин Джеси: Време ми е да сменя обстановката

  • джеси-
  • обстановка-
  • промяна-
  • бешикташ-
  • трансфер-
  • цска-
  • карантина-
  • коронавирус

"Бешикташ е много голям клуб, нека видим какво ще се случи", намекна за следващия си тим ганайското крило на ЦСКА

Едвин Джеси: Време ми е да сменя обстановката - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на ЦСКА Едвин Джеси сподели пред ганайското издание modernghana.com, че обмисля да смени клуба след две години при „червените“.

"Ще бъда честен. Хората очакват, че ще сменя отбора си. Мисля, че е време да се преместя на ново място след две години в София. Бях в САЩ шест месеца, но се върнах и се представих добре с екипа на ЦСКА. Мисля, че е време да продължа напред. Бешикташ е много голям клуб. Не мога да кажа много за тези информации, но нека видим какво ще се случи“, заяви Джеси.

"Не беше лошо в България по време на пандемията, защото случаите на заразени с коронавирус бяха по-малко. Единственото неприятно нещо бе, че освен хранителните магазини, нищо друго не работеше. Наскоро подновихме тренировки и съм много доволен от това.

Прекарвах дните си в хотелската стая. Понякога бягах в парка. С мен беше и моят PS4 и така се задържах по-дълго затворен. Не е вярно, че съм бил под карантина. Не знам защо разпространиха такава информация. Аз съм в България от четири месеца. Защо трябва да съм под карантина? Казаха, че съм се прибирал в Гана. Как трябва да съм пътувал до страната, като нямаше полети?“, сподели 28-годишният футболист относно пандемията от коронавирус в България и как е прекарвал дните си.

„Ще бъде странно да играем пред празни трибуни. Това са моите очаквания. Ще бъдат като приятелски мачове, защото тогава не играем на големи стадиони, а по-често на тренировъчни терени. Ще е много странно“, каза още Джеси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА