Last news in Fakti

30 Май, 2020 17:06 2 367 0

Днес възобновяват първенството и COVID-19 веднага отложи мач

  • украйна-
  • футбол-
  • коронавирус

Това е срещата между Карпати (Лвов) и Мариупол от втората шестица на шампионата

Днес възобновяват първенството и COVID-19 веднага отложи мач - 1

Първенството на Украйна днес се подновява след продължило 2,5 месеца прекъсване заради коронавируса. Още преди да се изиграят първите мачове се оказа, че един от тях веднага ще бъде отложен.

Това е срещата между Карпати (Лвов) и Мариупол от втората шестица на шампионата. Причината е, че са открити футболисти и служители на клуба от Лвов, които са заразени с COVID-19. Заболелите от коронавирус вече са изолирани.

Мачът между Карпати и Мариупол трябваше да се проведе на 31 май (неделя) от 14:00 часа българско време. Тимът от Лвов е на последното място с 14 точки, на 11 зад Мариупол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА