Last news in Fakti

30 Май, 2020 17:29 1 883 2

Нападател за коронавируса: Никога не съм се чувствал толкова зле

  • астън вила-
  • габриел агбонлахор-
  • футбол-
  • коронавирус

Защо един играч би рискувал здравето си и би рискувал да зарази с коронавирус децата си?

Нападател за коронавируса: Никога не съм се чувствал толкова зле - 1

Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор разкри, че е преболедувал новия коронавирус през март и никога не се е чувствал толкова зле през живота си. Агбонлахор, който изкара общо 17 години на "Вила Парк", преди да сложи край на кариерата си, вече е напълно излекуван, но разказа, че е изкарал много тежък период с болестта.

"Хванах вируса на 15 март и никога не съм се чувствал толкова зле през живота си. Симптомите бяха ужасни, така че ако трябва да кажа нещо на футболистите, то е, че не бих искал те да преминават през същото, защото преживяването бе ужасяващо, а и вирусът е смъртоносен, какво всички видяхме. Защо един играч би рискувал здравето си и би рискувал да зарази с коронавирус децата си? Никой не би го искал. Сигурен съм, че Трой Дийни, Н'Голо Канте и другите играчи, които отказват да правят отборни тренировки, се готвят по същи начин, както и съотборниците си, просто не са на тренировъчното игрище, което според мен е нормално", коментира бившият английски национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Плевен

    5 4 Отговор
    Къде сте форумните "специалисти" да кажете, че няма вирус и че всичко е измама. Време за купони и веселба, нали?
  • 2 Сокола

    4 3 Отговор
    Каде сте конспираторите? Нали нямаше вирус. Розовите очила паднаха май.