Last news in Fakti

31 Май, 2020 16:40 1 380 1

Меси за COVID-19: Нито футболът, нито животът ще бъдат същите

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • коронавирус

Мисля, че имаше много лоши неща в тази криза, но няма как да има по-лошо нещо от това да загубиш човек, който обичаш

Меси за COVID-19: Нито футболът, нито животът ще бъдат същите - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Барселона Лионел Меси смята, че всичко ще е различно след пандемията от коронавирус, връхлетяла света. "Нито футболът, нито животът ще бъдат същите", заяви той в интервю за седмичното издание на El Pais.

"Освен карантината, всичко това се отрази много по-тежко на някои, които реално бяха засегнати. Някои загубиха близки, други приятели и не можаха да ги изпратят по нормален начин", сподели с горчивина Лео.

"Мисля, че имаше много лоши неща в тази криза, но няма как да има по-лошо нещо от това да загубиш човек, който обичаш. Това ме натъжава страшно много и всичко изглежда толкова несправедливо", каза още феноменалният номер 10.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.