Last news in Fakti

2 Юни, 2020 11:14 1 434 1

Рафаел Надал: Не може да свикваме да спазваме вечно мерките за социална дистанция

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • коронавирус

Представям си пълните стадиони - такива, каквито искам да ги виждам

Рафаел Надал: Не може да свикваме да спазваме вечно мерките за социална дистанция - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №2 Рафаел Надал коментира т.нар. "нова нормалност", предизвикана от пандемията от коронавирус. 33-годишният испанец смята, че хората все още трябва да са търпеливи, но вярва, че спазването на мерките за социално дистанциране не може да трае вечно и се надява скоро отново да вижда как хората си разменят прегръдки.

"Представям си пълните стадиони - такива, каквито искам да ги виждам. Трябва да сме търпеливи и да намерим лекарството, но аз не вярвам в търсенето на нова нормалност.

Новата нормалност ще е тази, която ние приемем. Обичаме да виждаме как хората се прегръщат и трябва отново да се върнем към това. Не може да свикваме да спазваме вечно мерките за социална дистанция", сподели носителят на 19 титли от "Големия шлем", цитиран от TennisWorld.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    2 0 Отговор
    Голям мъж и спортист! Ел Матадор.