Last news in Fakti

6 Юни, 2020 15:20 2 817 1

Голямата звезда на сръбския волейбол е заразен с коронавирус

  • александър атанасийевич-
  • коронавирус-
  • елица василева

Александър Атанасийевич e гадже на българската волейболистка Елица Василева

Голямата звезда на сръбския волейбол е заразен с коронавирус - 1
Александър Атанасийевич, кадър: Youtube

Сръбският волейболист Александър Атанасийевич е поредният волейболист, заразен с коронавирус. Приятелят на българската волейболистка Елица Василева потвърди пред sportklub.rs, че тестът му от преди няколко дни е дал положителен резултат.

Първоначално Атанасийевич е бил настанен в Клиниката по инфекциозни болести, но след това е бил освободен за домашно лечение. Наскоро Александър пристигна в Сърбия от Перуджа, където дълго време бе в изолация в компанията на приятелката си Елица Василева. Любопитното е, че всичките му тестове в Италия са били отрицателни.

Волейболистът ​​не иска да дава изявления за това къде и как се е заразил, въпреки че предполага, че знае кога и как се е случило.

Той ще остане 14 дни под карантина. Подобна мярка се очаква да бъде приложена и спрямо Василева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234578

    1 2 Отговор
    Това, че някоя "звезда" е заразана с коронавирус не е нещо ново. И ми намирисва на поредната фалшива новина. Но не съм чул "звезда" или мастит политик да е починал от коронавирус. Чух за един примиер с име и външен вид на руски алкохолик/Борис Елцин/ се бил заразил, но оздравя само за една седмица от "страшния" вирус. Чух и за един президент дето профилактично пиел белина, но не вярвам. Май е фалшива новина от руски или може би китайски хакери.