Last news in Fakti

19 Юни, 2020 17:31 1 696 2

Играчите от НБА ще носят пръстени, които ще ги предупреждават, ако са болни от COVID-19

  • коронавирус-
  • играчи-
  • нба-
  • подновяване-
  • първенство-
  • пръстени-
  • симптоми

Смарт пръстените могат да идентифицират симптомите на коварния вирус три дни предварително с точност от 90%

Играчите от НБА ще носят пръстени, които ще ги предупреждават, ако са болни от COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Националната Баскетболна Асоциация ще направи всичко възможно, за да предпази играчите си от върлуващия в цяла Америка COVID-19. Както е известно, сезонът в Лигата се подновява на 30 юли в увеселителния комплекс "Дисни уърлд" в Орландо, а баскетболистите ще имат правото да носят специални "Смарт пръстени", които могат да идентифицират симптомите на коварния вирус три дни предварително с точност от 90%. Пръстените могат да измерват температурата, дихателните функции и сърдечната честота.

Освен това, играчите ще получат възможността да носят гривна с името "Disney Magic Band", която ще се използва за преминаването на контролно-пропускателните пунктове, а също така ще върши работа и като ключ от стаите в хотелите. Новите технологии ще издават сигнали, ако състезателите са твърде близо един от друг. Всичко това няма да бъде задължително за играчите, като целта е да се проведе изследване на технологиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    0 0 Отговор
    Защо? Нали неграмотната бг рая каза, че бил безопасен SARS???
  • 2 Алеко 1895

    0 0 Отговор
    Негрите са се приспособили към американския климат и силно се плодят. В Съединените щати са стигнали вече до осем милиона. Гордите бели отсега се стряскат за бъдещето, когато негрите чрез силно разплодяване ще образуват грамадна сила и ще имат значителен глас в решаване на съдбините на Щатите. И сега се срещат доста обществени служители от негрите.