Last news in Fakti

22 Юни, 2020 10:44 1 472 0

Национал на България със силен филм за COVID-19, малко преди да се разболее Гришо (ВИДЕО)

  • тенис-
  • александър донски-
  • григор димитров-
  • коронавирус-
  • филм

Във видеото с продължителност 4 минути и 37 секунди талантът заявява ясната си позиция за пандемията, която парализира не само обществения и бизнес живот, но и тениса

Национал на България със силен филм за COVID-19, малко преди да се разболее Гришо (ВИДЕО) - 1

Тенис националът на България Александър Донски създаде изключително въздействащ филм за COVID-19, първата си победа на купа "Дейвис" в Коста Рика и многобройното си семейство, което от две десетилетия живее в Канада. 

Във видеото с продължителност 4 минути и 37 секунди талантът заявява ясната си позиция за пандемията, която парализира не само обществения и бизнес живот, но и тениса. Кадрите, които са много по-смислени от десетки интервюта, са достатъчно красноречиви и динамични. 

Донски, който бе част от тима на родината ни на световното първенство по тенис в Австралия, прекара повече от 3 месеца в тренировки в Монреал и Торонто, където се подготвяше с големия си брат Михаил. 

Филмът показва, че Донски има талант не само на корта, но и като оператор, режисьор и монтажист, а видеото събира множество гледания в YouTube. 

Пред БЛИЦ националът пожела бързо оздравяване на Григор Димитров, когото уважава не само като спортист, но и като човек. 

 "Желая на Григор да се възстанови от вируса и да се завърне колкото се може по-скоро на кортовете. Той е тенисист от световна класа и го е доказал неведнъж. Сигурен съм,че го чакат нови успехи", категоричен е Донски пред БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА