Last news in Fakti

24 Юни, 2020 11:46 1 056 0

ПСЖ: Трима от нашия отбор са изкарали COVID-19

  • коронавирус-
  • заразени-
  • карантина-
  • футболисти-
  • псж

"Заразените са имали симптоми по време на самоизолацията, като не са били в контакт един с друг" се казва в изявлението на френския шампион

ПСЖ: Трима от нашия отбор са изкарали COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

От Пари Сен Жермен потвърдиха на клубния си сайт, че трима от футболистите и един треньор на тима са били заразени с коронавирус по време на карантината. Те обаче не посочиха конкретни имена.

“Вчера бяха проведени PCR и серологични тестове преди подновяването на тренировките на първия състав. Резултатите на трима играчи и един треньор на Пари Сен Жермен показаха преминали боледувания на COVID-19. Заразените са имали симптоми по време на самоизолацията, като не са били в контакт един с друг. Те вече не са заразни и могат да продължат тренировъчната си програма”, се казва в изявлението на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА