8 Юли, 2020 11:04 3 907 14

Крушарски бесен:Сея зараза, болен съм от коронавирус!

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • коронавирус

Очакват се подробности по темата, като по всяка вероятност сблъсъкът за Купата на България е бил катализатор за заразата

Крушарски бесен:Сея зараза, болен съм от коронавирус! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отказа да потвърди информацията за заразени играчи в клуба му, въпреки потвърдената от местните власти информация.

Той ядосано заяви, че е болен от COVID-19 и сее зараза.

Очакват се подробности по темата, като по всяка вероятност сблъсъкът за Купата на България е бил катализатор за заразата.

В 12:00 часа Крушарски ще даде пресконференция, на която се очаква да разкрие повече подробности.
 


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Антимилиционер

    6 10 Отговор
    М ри, милиционер!
  • 3 Антимилиционер

    7 9 Отговор
    Това е нивото на простолюдието. Немя вироЗ, кренвирши в Гърция и шизофрения.

    Коментиран от #7

  • 4 въпросче 76 номер

    17 3 Отговор
    Нещо Ананиев нашия любим здравен министър няма ли да иде да си подаде оставката сега, по цял свят забраниха а той позволи да има на мача над 10 000 телета

    Коментиран от #14

  • 5 И тоя

    11 3 Отговор
    Е болен и търси известност.А гъбички има ли на пръстите.
  • 6 ами

    6 7 Отговор
    Не се безпокой круша, не можеш да сееш нещо,което не съществува.
  • 7 Просто гост

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Антимилиционер":

    Що не вземеш да си лягаш
  • 8 Антимилиционер

    9 5 Отговор
    97% от тълпата са невменяеми бок.уци.

    Коментиран от #9

  • 9 Слагай

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Антимилиционер":

    Маска,памперс и под леглото.
  • 10 отвратена

    5 6 Отговор
    Вместо да се извини, че е е взел предпазни мерки и толкова проблеми ще създадат тъпите им агитки от мачове и дискотеки... В нормална държава можеха и оставка да му поисат на този, той се държи нагло! да глобят клуба му за това поведение и липсата на предпазни мерки и с парите на платят по една извънредна заплата на медицинските сестри от Пловдив които изнемогват от дежурства. нагли типове, колко хора от различни градове имаш на тоя мач, ще плъзне навсякъде заради мижавия им футбол. хора които си правят религия от нещо такова, не може да се считат за нормални.
  • 11 Бонговец

    10 0 Отговор
    Пак давай на Тити да те гуши и целува уста в уста
  • 12 3.14К

    10 2 Отговор
    Пак питам: кой разреши публика по стадионите? Отговора е : лицето Бойко Методиев Борисов! И всичко това за да угоди на агитките , които при протести директно го свалят от власт. А сега народа му бил виновен!

    Коментиран от #13

  • 13 часовникът цъка

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "3.14К":

    Много прозорливо. Добре за един мач все някак може би ще понатъкмят нещата, всеки, който е бил да се следи, да се поизолира от по-възрастни хора и ако има съмнение да се тества. да се надяваме, че акълът му ще стигне да прекрати с публиката оттук нататък. какво правим с дискотеки и барове, където всеки безконтролно си прехвръква като пеперудка и разнася необезпокоявано.. Тия младоци не са като бабите по Великден, колкото и да му е тъжно на Бойко, да си поеме отговорността.Родителите, отдавна нямат контрол над децата си, които се наливат и шмъркат повсеместно, затова правителството като не е изловило пласьорите да се намеси и да ограничи щетите, всеки който иска да си се събира с най-близките само.
  • 14 дали

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "въпросче 76 номер":

    Според мен както върви, може скоро да си я подаде, също като една министърка скоро си я подаде в Израел, защото правителството не се вслушвало в препоръките и заразата се вдигнала много. Това ще е знак, че става страшно, особено ако Мангърски поеме юздите. най-вероятно мутренският свят държи още компромати за Боко и той не смее да не им угоди, всичко за сметка на народа.