8 Юли, 2020 19:16 1 291 1

Лука Йович е под карантина - негов приятел е с COVID-19

  • йович-
  • карантина-
  • реал мадрид-
  • приятел

Реал Мадрид приложи протокола и изолира своя футболист

Лука Йович е под карантина - негов приятел е с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович е поставен под карантина заради вероятност, че е заразен с COVID-19, предаде Jugones. Сръбският стрелец е бил в контакт със свой приятел, който е диагностициран с коварното заболяване. Кралският клуб приложи протокола и изолира своя футболист. Приятелят на Лука пристигнал от Белград в понеделник. Въпреки че първоначалният план на мадридския клуб беше да не позволява на играчите си да приемат гости, от “Сантиаго Бернабеу” правят изключение за близки такива, които са чужденци.

Веднага след позитивния тест на неговия приятел Йович също се подложил на изследвания за вируса, които били отрицателни. Въпреки това протоколът на Ла Лига изисква футболистът да бъде изолиран. Така със сигурност нападателят няма да е на линия за петъчния мач с Алавес. Йович нашумя по време на първите дни от пандемията, когато наруши карантината си в Белград. Още в първия ден след завръщането си към тренировки нападателят беше диагностициран с контузия и още не е записал мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ раята

    0 1 Отговор
    Няма вирус.