9 Юли, 2020 18:38 1 548 1

И Септември попадна в капана на коронавируса

  • септември софия-
  • футбол-
  • коронавирус

Столичани използваха клубният си сайт, за да съобщят новината

И Септември попадна в капана на коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Борещият се за промоция Септември София информира, че в отбора има заразен футболист с коронавирус.

Столичани използваха клубният си сайт, за да съобщят новината. Втородивизионният тим се превърна в поредният тим в България, който обяви, че има заразен играч с COVID-19.

"Скъпи приятели на футбола, 

във връзка разразилата се пандемия от Корона вирус във футболните среди,  ръководството на ПФК Септември АД - гр. София иска да Ви информира, че от започване на тренировъчен процес на 08.06.2020г. до момента, в рамките на един месец всички играчи, спортно - технически щаб и служители в клуба, преминаха на 3 PCR теста и 3 бързи теста. За нас, здравето на нашите служители и техните семейства винаги е било приоритет. На един от тестовете, стражът на "септемврийци" Филип Димитров даде положителна проба за Covid - 19. В началото на тази седмица, всички играчи, треньори и лица, свързани организационно с представителния отбор на Септември, повториха своите тестове и за наше голямо спокойствие, резултатите на всички останали са отрицателни.

Нашият играч Филип Димитров, който след края на сезона напуска отбора в посока Септември Симитли, не проявява никакви симптоми на вируса. Отговорно информирахме и колегите от неговият бъдещ клуб, с който той също провеждаше тренировъчен процес и контролни срещи. ПФК Септември АД - гр. София спазва стриктно всички предписания за безопасност по време на тренировъчния процес и контролните срещи, като също така ръководството на клуба наложи вътрешни предписания към своите играчи за тяхното свободно време. 

ПФК Септември АД - гр. София се обявява за строго спазване на правилата, като вярваме, че всички отбори трябва да проявят максимална дисциплина, свързана с преборването на пандемията от Covid - 19!", написаха столичани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наньо мозъка

    2 0 Отговор
    Пак, ще го напуша: А някой дава ли си сметка, че от тия дневните цифри заразени дето ги обявяват сигурно половината са на футболисти и антуражите им ??