Last news in Fakti

9 Юли, 2020 19:12 1 862 4

ЦСКА 1948 спря продажбите на абонаментни карти за новия сезон

  • цска 1948-
  • футбол-
  • абонаментни карти

Решението на ръководството на клуба е взето вследствие на извънредната епидемична обстановка в страната

ЦСКА 1948 спря продажбите на абонаментни карти за новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на новака в елита ЦСКА 1948 взе решение да прекрати продажбата на абонаментни карти за новия сезон.

Ето какво написаха от клуба:

ЦСКА преустановява продажбата на абонаментни карти за сезон 2020/21 в efbet Лига.

Решението на ръководството на клуба е взето вследствие на извънредната епидемична обстановка в страната и по-конкретно е тясно свързано с наложената от Министъра на здравеопазването - Кирил Ананиев, забрана за посещаване на футболни двубои от фенове на стадиона.

Молим за разбиране всички, засегнати от ситуацията привърженици на клуба. Също така ви призоваваме да ни потърсите за възстановяване на средствата, ако вече сте си закупили абонаментна карта.

При възникнали въпроси и при нужда от повече информация, можете да се обърнете към нас на мейл: [email protected] или на тел. 087 8594608


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йордан

    9 3 Отговор
    Я имат продадени 10тина карти я не...
  • 2 Коко

    5 2 Отговор
    Не уважаеми "журналисти". Не трудно веднъж в годината да извадите лицензите на отборите и да прочетете имената на клубовете за да ги цитирате точно. Отбор по футбол с лиценз - ЦСКА 1948 не съществува. Моля Ви за точност, иначе заблуждавате - от незнание или....
  • 3 Хаха

    4 2 Отговор
    Ппеустановили? Преустановява се нещо, което се провежда под пълна пара! Тези 1 карта не са продали и ще преустановяват, смях!
  • 4 Петров

    4 3 Отговор
    Млък оранжеви газ.лизци!!!!77