Last news in Fakti

3 Август, 2020 08:59 2 081 0

Семейството на Ивелин Попов преживяло ужасна дискриминация заради COVID-19

  • ивелин попов-
  • коронавирус-
  • футбол

Попето разкрива, че в един момент дори е бил изпаднал в депресия няколко пъти и, че се е наложило семейството му да се премести в друг апартамент далеч от него

Семейството на Ивелин Попов преживяло ужасна дискриминация заради COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов разказа как е прекарал боледуването от коронавируса. Той разкрива, че в един момент дори е бил изпаднал в депресия няколко пъти и, че се е наложило семейството му да се премести в друг апартамент далеч от него. В допълнение към това съпругата му и децата му са били подножени на дискриминация заради това, че Попов е болен.

“Белите ми дробове бяха абсолютно чисти. Не ми бяха противопоказни дори тренировките у дома. Чувствах се отлично. Наистина на деветия ден обонянието ми изчезна за известно време. Например пия кафе, усещам вкуса му, но все едно няма аромат. Странно усещане. Не беше страшно. Но няколко пъти изпадах в депресия. Решавах, че може би действително нещо не е наред с мен, а аз просто не го разбирам. А и точно при такова настроение обонянието ми изчезна. Лоша история”, споделя играчът на Ростов пред matchtv.ru.

Той разказва и за неприятна последица от коронавируса за жена му и двете им деца. Техните проби били отрицателни.

“Те веднага се преместиха в друг апартамент. В града обаче всички говореха за заразени футболисти на Ростов. В резултат на това 3-4 дни към жена ми и децата ни се отнасяха като към прокажени. Казвали са им: “Вашият мъж и баща е болен. Не може да се возите с нас в асансьора. Вървете по стълбите”, разказва Ивелин. На съпругата му забранили и да ходи да тренира във фитнеса.

“Трябва да отбележа, че имаше и хора, които се отнасяха с разбиране и се опитваха да ни помогнат”, добавя Попов.

В спортен аспект той обяви, че иска с Ростов да бъде в топ 3 на руското първенство догодина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА