Last news in Fakti

4 Август, 2020 21:23 2 627 1

Прекратиха договора на баскетболист, защото си позволил да наруши коронавирусните ограничения

  • баскетбол-
  • телеком бон-
  • йошико зайбоу

От Бон съобщиха, че освобождават играча, тъй като той "нарушава изискванията по настоящия си договор като професионален атлет"

Прекратиха договора на баскетболист, защото си позволил да наруши коронавирусните ограничения - 1

Договорът на баскетболиста на Телеком (Бон) Йошико Зайбоу беше прекратен, защото 30-годишният гард си позволи да наруши коронавирусните ограничения.

Зайбоу и неговата приятелка - състезателката на дълъг скок Александра Вестер, изразиха в социалните мрежи възмущението си от наложените мерки и участваха в съботната демонстрация в Берлин срещу ограниченията.

От Бон съобщиха, че освобождават играча, тъй като той "нарушава изискванията по настоящия си договор като професионален атлет".

"Клубовете в Баскетболната Бундеслига работят неуморно по завишаването на стандартите на санитарната концепция, за да може през следващия сезон мачовете да се играят пред публика. Ние обаче не можем да поемем постоянен риск от това даден играч да се превърне в източник на инфекция както за съотборниците си, така и за представителите на другите отбори", коментира генералният мениджър на тима Волфганг Видлих.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Зайю Боу да не се прави на вълк , че ще го дадем на НОЩ