Last news in Fakti

6 Август, 2020 20:56 4 517 4

Финансовата криза удря сериозно по Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • криза-
  • финанси-
  • фалит-
  • левски-
  • продажба-
  • неделев

"Канарчетата" вървят по пътя на Левски

Финансовата криза удря сериозно по Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Финансовата криза е на косъм да се стовари със страшна сила върху Ботев (Пловдив), пише БЛИЦ. След оттеглянето на Георги Самуилов ситуацията в клуба става с всеки изминал ден все по-мрачна и сива. Парите са кът и не се знае как ще се излезе от ситуацията. Казано в резюме – „канарчетата“ вървят по стъпките на Левски, който е пред финансов колапс и прави всичко възможно с продажба на играчи да закрепи положението.

Поради тази причина и в Ботев (Пловдив) вече имат основен приоритет – продажбата  на голямата звезда Тодор Неделев.

Колкото и учудващо да звучи, никак не е розово положението и в Локомотив (Пловдив). Икономическата криза заради пандемията с коронавируса тропа на вратата на „Лаута“. Собственикът Христо Крушарски обяви, че в клуба всичко е наред. Отборът му играе прекрасно, спечели първо Купата на България за втори пореден път, а в неделя и Суперкупата. Има шансове през новия сезон да погледне по-нагоре, защо не и към титлата. Но въпреки това се говори, че финансово Локото не е изглежда толкова добре, колкото уж е привидно.

Припомняме, че в първия кръг в неделя предстои голямата битка на Пловдив между "канарчетата" и "черно-белите".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alex

    24 3 Отговор
    Изобщо много добре си живеем в територията,нали ГЕРБ..?Да са им честити парите за стадионите които им даде диктатора...хаха!За съжаление с присмех го пиша но си го заслужаваме.Докато почти милионен Пловдив и околности стоят в къщи и по кръчмите,а не отидат на протест да подкрепят сънародниците ни,така ще е.Честита ви диктатура народе!Жалко
  • 2 Хванете се бачкайте

    4 9 Отговор
    Намерете си работа протестът не е професия лентяй

    Коментиран от #3

  • 3 заката

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хванете се бачкайте":

    А ТИ СИ НА ЯСЛАТА НА ГЕРБ НАЛИ ГОДЕВО
  • 4 МАЙНАТА

    0 1 Отговор
    В ПЛОДВИВ ПРИ ГЕРБ Е ДОБРЕ ВСЕКИ СИ ПРАВИ ДАЛАВЕРИТЕ И СИ КРАДЕМЕ КАКТО МОЖЕМ ОТ ДЪРЖАВАТА