Last news in Fakti

11 Август, 2020 15:27 2 071 8

ЦСКА чака чудо, за да е сред поставените във втория квалификационен кръг на Лига Европа

  • цска-
  • поставени-
  • коефициент-
  • лига европа-
  • съперници-
  • сиренс

20 от 37-те клуба с по-висок коефициент от този на "червените" трябва да отпаднат

ЦСКА чака чудо, за да е сред поставените във втория квалификационен кръг на Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

От българските представители в Лига Европа само ЦСКА има някакъв шанс да бъде поставен във втория предварителен кръг на надпреварата. Условието е червените да отстранят малтийския Сиренс на старта.

За да попадне ЦСКА в урната на фаворитите, трябва да се случи сериозно чудо. А именно: 20 от 37-те клуба с по-висок коефициент от този на червените, които ще стартират от първия предварителен кръг на ЛЕ, да отпаднат.

Ако не станем свидетели на голямо количество изненади, то вероятността ЦСКА да се изправи срещу сериозен опонент е голяма. Потенциални противници на червените ще са Тотнъм, Милан, Базел, Копенхаген, Волфсбург, Галатасарай, Партизан, ФКСБ, Гранада и още доста други тимове на средно европейско ниво.

Разбира се ще има и такива, които не будят респект, но те ще са малцинство.

Останалите ни два участника - Локомотив (Пловдив) и Славия, нямат шанс да са сред поставените при жребия за втория кръг на надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Процесор Вучков

    3 0 Отговор
    Българските отбори са само по добри от тези от Малта,Сан Марино,Андора,Черна Гора дефакто само от тези сме по добри иначе срещнем ли други отпадаме много далече сме от средното ниво.

    Коментиран от #4

  • 2 Колю

    1 0 Отговор
    РОМА.рано отпаднахме мили армейци.
  • 3 👍👍👍

    1 1 Отговор
    Дано да е Копелехабън. Тъкмо има да им връщаме, тъкмо са и в униние от многото си малшансове и изпусната титла. Отгоре на всичко и този дълъг сезон с тази лоша физическа подготовка и поредно прекъсване.

    Коментиран от #6

  • 4 Ъхъ ъхъ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Процесор Вучков":

    Честно да ти кажа Черна Гора изобщо не е на нивото на тез, които си изброил. Много е възможно нивото там да е абсолютно същото както и тук. Искра не е нищо особено, но Будучност биха се борили за титлата, ако играеха в България. Гледай ги другата седмица и пак пиши!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Батака е голям

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "👍👍👍":

    Бате и аз съм за цска ама снощи като гледах мача им с ман ю хич не ми се вярва да може да им направим х дори

    Коментиран от #7

  • 7 Ъхъ ъхъ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Батака е голям":

    Психиката и мотивацията са най-важни. Опитвам се да се представя на тяхно място (на датчаните) и смятам, че са срутени и не им се занимава с нищо. Струва ми се, че ако бяха стигнали до дузпите, щяха да бият, изглеждаха ми по-свежи и вероятно страшно много ги е яд.
  • 8 ИЗ БЕОГРАДО

    0 0 Отговор
    ИСКРА ДАНАЙЛОВАЦ СА С КЛАСА НАД ЛОКО ПД