18 Август, 2020 12:42 1 991 1

Кирил Десподов успокои: Всичко е наред и се чувствам добре!

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • каляри

Нито един от нас не е застрахован, затова пазете себе си и близките си

Кирил Десподов успокои: Всичко е наред и се чувствам добре! - 1
Снимка: Instagram

Футболистът на Каляри Кирил Десподов успокои своите привърженици, че се чувства добре, въпреки че тестът му за COVID-19 е положителен. Със снимка в социалните мрежи той благодари за съобщенията и пожеланията за бързо възстановяване и обеща, че скоро ще се завърне на терена.

"Благодаря ви за съобщенията! Тестът ми за коронавирус е позитивен, но след леко неразположение, всичко е наред и се чувствам добре. Ето, че нито един от нас не е застрахован, затова пазете себе си и близките си. Ще се видим скоро на терена!", написа футболист номер 1 на България за 2018 г.

За положителната проба съобщиха първо от италианския клуб на Десподов. Той си е направил тест по време на почивката си у нас. 

Заради положителния резултат българинът ще остане под карантина.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!???;;;:+''

    0 0 Отговор
    Той ще е хванал вируса от маската,която е носил в дискотеката.