Last news in Fakti

25 Август, 2020 21:02 2 533 6

Коронавирус в Лудогорец преди мача с Мидтиланд

  • лудогорец-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • мидтиланд-
  • шампионска лига

Доминик Янков и човек от щаба на шампионите са дали положителен тест

 Коронавирус в Лудогорец преди мача с Мидтиланд - 1
Снимка: БГНЕС

Младежкият национал на България - Доминик Янков, е дал положителна проба за COVID-19 след задължителния PCR тест преди мача на Лудогорец с Мидтиланд в сряда. Той е бил поставен незабавно под карантина в домашни условия. Янков се чувства добре.

С COVID-19 e и човек от персонала на "орлите", който също се намира под карантина.
 
След двата нови случая на COVID-19, представителният отбор и служителите, ангажирани с него, отново дадоха PCR тест. Резултатите от него ще станат ясни във вторник вечерта.
 
Ръководството на Лудогорец не спира да взема всички възможни мерки с цел запазване здравето на футболисти, треньори и служители, включително частично ограничаване на достъпа до клубната база за външни лица.
 
Отборът продължава да се готви по програма за мача с Мидтиланд в сряда от II предварителен кръг на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    9 4 Отговор
    Яко!!Служебна загуба за Мидтиланд ,предполагам(надявам се)....и Киро получава инфаркт.....
  • 2 антрашпиц

    5 5 Отговор
    Служебна победа за Мидтиланд имах впредвид...
  • 3 Еее

    7 1 Отговор
    Как ме минахте да кликна на статия за тоя циркаджийски вирус, хем се зарекох да не правя рейтинг на тези измишльотини. Толкова ли са го закъсали да измислят номера за кликове вашите поръчители?
  • 4 Лудогорец

    8 2 Отговор
    Нямат никакъв шанс срещу датчаните. Живея в Дания, на много високо ниво е футбола тука. Дано съм лош пророк, но не се предават до последно и и играят истински европейски футбол, а в България играят балет.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 антрашпиц

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лудогорец":

    Не е балет-на ръгби по-мяза..
  • 6 Абе троле

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лудогорец":

    Какво ни пишеш, все едно датчани не сме виждали. Нали през година все играем с тях. И Лудогорец игра с Копенхаген, и ЦСКА. Берое пък игра с Брьондби. Видяхме ги колко играят, само дето са по-богати и редовно подкупват реферите. По-рано и аз ги плямпах същите глупости като тебе, ала Бербатов вкара гол на онзи шматкащ се вратар и се видя колко са забавни всъщност. Ала онзи босненски рефер отказа да ги бута. Не ми ги хвали тия.