Last news in Fakti

4 Септември, 2020 18:43 1 813 3

Берлускони: Сега вече разбрах, че коронавирусът е много сериозно нещо

  • берлускони-
  • коронавирус-
  • лечение-
  • наблюдение-
  • здраве

На медийния магнат е била поставена кислородна маска, която да подпомага дишането му

Берлускони: Сега вече разбрах, че коронавирусът е много сериозно нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански премиер и собственик на футболния гранд Милан в едни от най-добрите му години Силвио Берлускони е в болница след положителен тест за коронавирус. 83-годишният бос първоначално се беше изолирал във вилата си, но по решение на личния си лекар, който е шеф на голяма болница в Милано, вече е под наблюдение.

На медийния магнат е била поставена кислородна маска, която да подпомага дишането му, макар от лечебното заведение да определиха престоя му като "предпазна мярка".

Самият Берлускони признава, че е имал болки в мускулите и ставите, но вече са отминали, като продължава да го тормози запушен нос и дразнене в гърлото.

"За съжаление вече знам, че това не е настинка, а нещо много по-сериозно. То достигна до мен и до семейството ни. Наясно съм колко мъка пося този вирус", обяви още бившият премиер на Италия.

Проблемите със здравето на 83-годишния Берлускони не са един и два. През 1997 година пребори рак на простатата, след това през 2006 година се подложи на операция на сърцето, а заедно с това страда и от проблеми с червата и чести възпаления на очите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чумата

    3 1 Отговор
    Дърт развратник!
  • 2 Театрален критик

    2 1 Отговор
    Голям артист!!!
  • 3 Побъркана катеричка

    1 0 Отговор
    Да! Това е все едно, за човек за който се говори, че не може да оздравее, това всъщност не е вярно!