Last news in Fakti

5 Септември, 2020 13:11 1 497 0

Байерн Мюнхен иска да играе пред публика

  • байерн мюнхен-
  • публика-
  • протокол-
  • коронавирус-
  • фенове

Баварците са разработили противоепидемичен протокол и смятат, че могат да имат 24 000 души на стадиона

Байерн Мюнхен иска да играе пред публика - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Байерн Мюнхен е разработило противоепидемичен протокол, за да може да играе пред своите фенове. Баварците са убедени, че могат да приемат 24 хиляди души на "Алианц Арена", които да бъдат на метър и половина един от друг, за да не се стигне до заразяване с коронавирус.

"Изработихме протокол, за да имаме ясна представа какъв брой хора можем да приемем на стадиона. Ще бъдем доволни и на 5 хиляди в началото, въпреки че очакваме да играем пред 24 хиляди в крайна сметка. Иска ни се да играем отново пред публика, но не настояваме за нищо", обясни членът на Борда на директорите Ян-Кристиан Дреезен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА