Last news in Fakti

9 Септември, 2020 18:45 1 495 1

Роналдо: Мач без публика е като цирк без клоуни

  • роналдо-
  • португалия-
  • цирк-
  • сравнение-
  • фенове-
  • стадион-
  • публика

"Харесва ми, когато ме изпсуват, защото това ме мотивира", призна звездата на световния футбол

Роналдо: Мач без публика е като цирк без клоуни - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо каза, че празните стадиони са като цирк без клоуни. Нападателят реализира и двата гола за успеха на "мореплавателите" с 2:0 над Швеция в Лигата на нациите, а попаденията му бяха под номер 100 и 101 с националната фланелка, като така той стана едва вторият играч в цялата история на футбола, който достига трицифрен актив за страната си. По трибуните на стадиона в Стокхолм обаче нямаше фенове, които да го поздравят за изключителното му постижение.

"Все едно отиваме на цирк, в който няма клоуни или в градина, в която няма цветя", каза Роналдо по повод факта, че заради пандемията от коронавирус мачовете трябва да се играят без публика.

"Ние играчите не харесваме това, но аз лично вече свикнах. Преди мач се настройвам, че на стадиона няма да има никой. Липсват ми не само нашите фенове, но и тези, които ни освиркват. Тъжно е. Харесва ми, когато ме изпсуват, защото това ме мотивира. Но здравето винаги идва на първо място и ние трябва да се съобразим с това. Все пак е тъжно", каза още нападателят на Ювентус.

Португалецът добави, че се надява в близките месеци привържениците да се върнат по стадионите, защото според него те носят насладата от играта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    2 0 Отговор
    Спортистите го разбраха, а защо е ината на "шефовете"? Спорт без публика - да ближеш сладолед през стъклото.