10 Септември, 2020 12:32 1 586 0

Петър Занев: Вече нямам никакви симптоми

  • занев-
  • цска-
  • симптоми-
  • зараза-
  • тестове-
  • коронавирус

"Преди това изкарах тежък грип, всички симптоми бяха налице, но и четирите ми проби бяха отрицателни", заяви капитанът на ЦСКА

Петър Занев: Вече нямам никакви симптоми - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА и националният отбор Петър Занев, който заедно със съотборника си Ахмед Ахмедов беше диагностициран с коронавирус, вече се чувства добре и няма никакви симптоми.

"Изминават вече 4-5 дни от положителната ми проба. Вече нямам температура. Надявам се да се подобрявам, но още не смея да се зарадвам, защото всички четем информации за коронавируса и колко бързо се променят състоянията. В постоянен контакт съм с личния си лекар и дано всичко да е наред. Ахмед е добре, той също няма симптоми", каза Занев пред "Тема Спорт".

Левият бранител не е бил контактен и се е прибрал директно вкъщи от лагера на националите след положителния резултат. "Чувствам се по-добре, отколкото първите 2-3 дни. Ако пробата ми е отрицателна след 14-дневната карантина, ще подновя веднага тренировки. Има графици, които трябва да се спазват, както и инструкции от РЗИ", казва още Занев, който е бил изненадан от позитивния си тест.

"Преди това изкарах тежък грип, всички симптоми бяха налице, но и четирите ми проби бяха отрицателни. И точно когато се излекувах, изведнъж ми излезе положителна проба. Имам някакви съмнения, но не знам каква е истината. Странно е. Сега си стоя вкъщи, гледам всичко да минава по-леко и чакам да дойдат от РЗИ да ми вземат нова проба", коментира още Занев, който очаква победа за ЦСКА срещу Черно море в съботното гостуване във Варна.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА