Last news in Fakti

22 Септември, 2020 22:27 1 948 1

Още един мениджър от Висшата лига е с COVID-19

  • уест хем-
  • дейвид мойс-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • висша лига

Тестовете в Уест Хем са били направени преди днешния двубой от Карабао Къп срещу Хъл Сити

Още един мениджър от Висшата лига е с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс е заразен с COVID-19, обявиха от лондонския клуб. Освен наставника на „чуковете”, с положителни тестове са още играчите Иса Диоп и Джох Кълен. Тримата са поставени под изолация.

Тестовете в Уест Хем са били направени преди днешния двубой от Карабао Къп срещу Хъл Сити.

„Мениджърът и двамата футболисти са напуснали стадиона незабавно и са изпратени у дома”, се казва в съобщението от Уест Хем.

Въпреки положителните тестове, мачът ще се играе по програма.

По-рано днес двубоят Лейтън Ориент – Тотнъм бе отложен, след като в тима на домакините няколко играчи бяха обявени за заразени с COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    0 0 Отговор
    Жалко за Дейвид Мойс,но съм убедена,че ще се оправи бързо.Точно той по време на априлският локдаун беше доброволец към верига магазини за доставка на храна по домовете.Гледай ти,как се обръщат нещата.Явно няма да ни се размине.