Last news in Fakti

27 Септември, 2020 18:01 2 391 3

Пламна още един европейски клуб: 30 футболисти и служители с коронавирус!

  • футбол-
  • коронавирус-
  • погон шчечин

Десетки тестове бяха проведени сред служителите на отбора в петък и събота

Пламна още един европейски клуб: 30 футболисти и служители с коронавирус! - 1

30 футболисти и служители на елитния полски отбор Погон (Шчечин) са с положителни тестове за Covid-19, обявиха от клуба. Сред заразените са 21 играчи и двама от треньорския щаб. Десетки тестове бяха проведени сред служителите на отбора в петък и събота, след като няколко играчи показаха грипоподобни симптоми по-рано през седмицата.

Заразените са в домашна карантина, съобщиха от клуба. Заради положителните тестове срещата следващата седмица между Погон и Ягелония (Бялисток) е отложена. Днешният мач на Погон с Лех Познан беше отложен по-рано по искане на клуба от Познан, който искаше повече време да се подготви за плейофа си от Лига Европа в четвъртък срещу белгийския Шарлероа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Даниел

    5 3 Отговор
    Ха-ха-ха, цирка с тоя измислен вирус е пълен!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.