29 Септември, 2020 18:29 2 523 2

Отново спират мачовете в Италия?

  • серия а-
  • спиране-
  • мачове-
  • първенство-
  • коронавирус

Причината е завишеният брой нови случаи на заразени с COVID-19

Отново спират мачовете в Италия? - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионатът в Серия "А" може отново да бъде прекъснат заради завишения брой нови случаи на заразени с COVID-19. Според Corriere della Sera надпреварата може да бъде преустановена за две седмици. Това е една от опциите, които ще обсъждат шефовете на италианския футбол съвместно с местните власти.

През следващата седмица така или иначе има пауза във вътрешните шампионати заради мачовете на националните отбори. Това означава, че на този етап може да бъде отложен само кръгът от предстоящия уикенд.

От Дженоа вече обявиха, че искат отлагане на мача с Торино в събота заради 14 нови случая на заболели от коронавирус в клуба. Казусът се усложнява заради факта, че в неделя Дженоа игра с Наполи, като към онзи момент вече имаше двама играчи на "грифоните", които са били заразени. Днес всички състезатели, треньори и служители на неаполитанците ще бъдат тествани. Резултатите ще станат ясни утре. Нова серия тестове ще бъде проведена в петък. Ако има болни и сред футболистите на Дженаро Гатузо, е поставено под въпрос и провеждането на сблъсъка с Ювентус, който е насрочен за неделя от 21:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Пенс

    3 0 Отговор
    На италианските пенсионери дават ли по 50 лева бонус???!!!

    Коментиран от #2

  • 2 цвета караячевЪ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Пенс":

    Не,само лошия Бойко дава...Тоест се надява да си купи гласове за изборите.