Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 19:16 1 311 1

Седмина от Ювентус нарушили изолацията - ще има глоби

  • ювентус-
  • футболисти-
  • карантина-
  • нарушаване-
  • коронавирус-
  • глоби

Футболистите носят персонална отговорност за здравето си

Седмина от Ювентус нарушили изолацията - ще има глоби - 1
Снимка: БГНЕС

Седем футболисти на Ювентус нарушиха изолацията. Целият тим беше изолиран, след като двама служители дадоха положителен тест за коронавирус.

Вратарят Джанлуиджи Буфон и Мерих Демира се завърнали в домовете си, а Кристиано Роналдо, Пауло Дибала, Данило, Куадрадо и Родриго Бентанкур се присъединиха към националните тимове на страните си.

Ръководството на Юве не може да спре своите футболисти. Самите играчи вече носят персонална отговорност за здравето си и здравето на хората, с които ще контактуват през следващите дни. От клуба са информира италианските здравни власти за местонахождението на своите футболисти.

Директорът на специализирания департамент към здравния център в Торино Роберто Тести коментира ситуацията и заяви, че напусналите лагера играчи на „бианконерите“ може да бъдат глобени.

„Не мисля, че нещо сериозно се е случило. Ако някой от тях не ползва частен самолет, може би ще трябва да плати глоба, но не мисля, че играчите ще имат проблем да го сторят“, сподели той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОКШО СЛИВОВ

    1 0 Отговор
    ЙОК!!!??