17 Октомври, 2020 11:50 2 209 1

Докторка разкритикува Роналдо заради своеволията му

  • кристиано роналдо-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • антонела виола-
  • имунолог

Точно това поведение трябва да се избягва

Докторка разкритикува Роналдо заради своеволията му - 1
Снимка: БГНЕС

Имунологът Антонела Виола разкритикува заразения с коронавирус Кристиано Роналдо заради поведението му. Звездата на Ювентус се прибра от Португалия в Италия, въпреки че даде положителен тест за COVID-19. Петкратният носител на „Златната топка“ използва частен самолет и линейка, но според Виола и това не трябва да се прави по време на пандемията.

"Точно това поведение трябва да се избягва. Докато се разхождаме по улиците, няма как да не забележим сбирките на хора пред клубовете. Футболистите вероятно се чувстват защитени, но грешат. Никой не е гарантиран, че няма да се зарази в рамките на няколко часа. Всеки трябва да носи маска и да поддържа социална дистанция. Дори на масата", заяви Виола.

Роналдо няма симптоми и се чувства добре, но заради карантината пропуска следващите два мача на Ювентус срещу Кротоне в Серия „А“ и Динамо (Киев) в Шампионската лига.

Докторка разкритикува Роналдо заради своеволията му


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    ИмунолоЖКАТА Антонела Виола разкритикува заразения с коронавирус Кристиано Роналдо.