17 Октомври, 2020 17:57 1 593 6

Красен Кралев: Моля феновете на ЦСКА да спазват мерките, ще бъдем безкомпромисни

  • красен кралев-
  • футбол-
  • цска-
  • клуж-
  • лига европа-
  • пандемия

"В указанията на спортното министерство са разписани препоръките, изпратени от УЕФА, които са над 30 страници

Красен Кралев: Моля феновете на ЦСКА да спазват мерките, ще бъдем безкомпромисни - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев обяви, че мачът между ЦСКА и Клуж в четвъртък ще се проведе при строги противоепидемични мерки. Той направи това пред журналисти в симитлийското село Черниче, където присъства на откриване на ново игрище.

Кралев определи като тежък въпроса дали очаква проблеми при спазването на мерките от публиката: "От една страна сме поставени пред дилемата да удовлетворим претенциите на феновете, специално за ЦСКА говорим, които от години чакат отборът им да влезе в групите на Лига Европа. Удовлетворихме това тяхно желание, сега ги моля наистина да спазват мерките".

Той подчерта, че разпоредените мерки са съобразени изцяло с препоръките на здравното министерство и в случай на нарушение РЗИ ще глобява, а УЕФА ще наказва.

"В указанията на спортното министерство са разписани препоръките, изпратени от УЕФА, които са над 30 страници, а по време на срещата ще има делегати от европейската футболна асоциация, които ще следят за спазването им", подчерта Красен Кралев.

"Всички тези, които обичат клуба си, трябва да съблюдават и да спазват нашите инструкции, за да не бъдат налагани санкции на отбора. Максимумът на заетост на трибуните ще бъде 30%, зрителите ще бъдат отдалечени един от друг през две седалки, публиката ще влиза и излиза през различни входове, където ще се мери и температурата на всеки зрител", каза още спортният министър.

"Ще бъдем безкомпромисни за спазване на мерките, защото здравето на нашите граждани е най-важно. Аз самият преминах през това изпитание, много тежко е, не бива да се шегуваме и да подценяваме този вирус. От друга страна животът в страната няма как да бъде спрян, трябва да продължи, но трябва се научим да живеем дисциплинирано и отговорно и да спазваме тези мерки, които здравното министерство предписва, защото това е за наше добро", допълни Кралев.

Двубоят е следващият четвъртък (22.10) с начален час 19:55 и ще се играе на стадион "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шарл Перо

    10 1 Отговор
    Този бил ухапан от вампир и сега вече се е трансформирал!
  • 2 Видов ден

    11 1 Отговор
    иде! Измамници мръсни .
  • 3 Малее

    10 1 Отговор
    Удовлетворил желанието на феновете вика, ЦСКА да влезе в групите. Сам е отишъл и вкарал головете в Базел. Я ако пръдна, пак ще е по негова воля 😁
  • 4 Коцалиев

    4 1 Отговор
    Красенчо Кралев(Красивата) - най изявения хомосекшан в Бг ! С лице за прикритие Вики ТВ говорителката
  • 5 11 10

    0 0 Отговор
    Още един Т - У - Л - П, който разбира от спорт и да же от Хутбол.
  • 6 волен сидеров

    1 0 Отговор
    И КАКВО АКО НЕ СМЕ,ВСИЧКИТЕ ЛИ ЩЕ НИ ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА-ДАВАЙТЕ-ТО УЖ В БОЛНИЦИТЕ МЕСТА НЯМА-ДА ВИДИМ В ЗАТВОРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ-СМЕШНИ КЛОУНИ СТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,АЛЧНИ ЗА ШЕПА ЖЪЛТИЦИ-ТАЗИ МЕЧКА ИГРАЕ И ПРЕД ВАШАТА ВРАТА И С ВАШИТЕ ДЕЦА-НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ...