Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 14:04 1 704 2

COVID-19 удари тежко и националния отбор по художествена гимнастика

  • художествена гимнастика-
  • спорт-
  • коронавирус

Не се съобщават имената на заразените състезателки

COVID-19 удари тежко и националния отбор по художествена гимнастика - 1

Четири грации от националния отбор по художествена гимнастика са с положителни проби за COVID-19, потвърди официалната "Фейсбук" страница на Българската федерация.

Не се съобщават имената на заразените състезателки, нито се уточнява дали те са част от ансамбъла или пък от индивидуалното при жените или при девойките.

От написаното става ясно, че поради тази причина любимките на цяла България са отказали участие на онлайн турнира, организиран от федерацията на Русия, в който тимът ни беше сред фаворитите.

Нашите трябваше да бъдат представени от ансамбъл жени, ансамбъл девойки, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Татяна Воложанина, Вая Драганова и девойките Ева Брезалиева, Стиляна Николова и Радина Томова.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    2 0 Отговор
    Те са малки.Ще се оправят.
  • 2 джедай

    2 0 Отговор
    Желая им скорошно оздравяване на тези сладурани и нови успехи! Много,много медали!