28 Октомври, 2020 20:44 1 795 1

Лекарят на Лацио се усъмни в тестовете за COVID-19 на УЕФА

  • лацио-
  • уефа-
  • тест-
  • covid-19-
  • коронавирус

Днес римляните се изправят срещу Брюж в мач от Шампионската лига

Лекарят на Лацио се усъмни в тестовете за COVID-19 на УЕФА - 1
Снимка: БГНЕС

Лекарят на Лацио Фабио Родиа изрази съмнения дали тестовете на УЕФА за заразяване от коронавирус са достатъчно достоверни. Днес римляните се изправят срещу Брюж в мач от Шампионската лига. 12 основни играчи обаче не заминаха за Белгия. Все още от клуба не са обявили официално причината, но се предполага, че това е заразяване с COVID-19.

"Според протокола на УЕФА целият състав бе тестван два дни преди мача. След тези тестове се създаде определена ситуация. С оглед на протекция всички съмнителни случаи бяха изпратени по домовете си", обясни Родиа.

"Следващите няколко дни ще направим още тестове, за да изясним ситуацията. Клубът трябваше да следва протокола на УЕФА и остави тези играчи по домовете, въпреки че има някои съмнения относно резултатите от тестовете", допълни той.

Интер имаше подобен проблем миналата седмица, когато тест на Хакими не му позволи да играе, а след това се оказа, че всъщност не е заразен. Тестовете на УЕФА се извършват в различна лаборатория от тази, с която работи Серия А, и са по-податливи на грешки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диверсант

    8 0 Отговор
    И аз имам съмнения че точно с тия тестове става заразяването. Тия къде ги правят нямат нищо общо дори и през ум не им минава. Задачата е поставена от друго място