28 Ноември, 2020 20:45 4 273 5

Крушарски: Вулканът изригна, само Карагерен и аз не вкарахме гол

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Празненства няма и спазваме указанията, че трябва да се пазим, че положението е много сериозно

Крушарски: Вулканът изригна, само Карагерен и аз не вкарахме гол - 1
Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски за пореден път направи култово изказване след успеха с 6:0 в дербито с Ботев Пловдив. Крушарски призна, че само той и Бирсент Карагарен не са успяли да реализират и футболистът на "смърфовете" е разочарован от този факт.

„Очакваше се вулканът да изригне, дойде моментът и той си показа главата. Аз съм доволен от това, което направиха – предоволен и дано вървят така напред. Дербито винаги е било гъдел за всички, само дето моят втори син – Биската, не е в настроение, че не вкара, но това е част от играта. Имаше голямо желание, но не му вкара. Той и аз само не вкарахме гол. Ние сме ненаситни малко, обаче в края на краищата 6:0 е рекорд за Локомотив и пловдивското дерби”, коментира Крушарски.

„Акрапович е затворена история за мен. Гледаме си нашата кошара, другите не ме интересуват. Да са живи и здрави и ще се срещнем пак и пак ще ги бием. Празненства няма и спазваме указанията, че трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Върнахме се с бившия старши треньор от Бразилия и там човек без маска не излиза. Призовавам всички спазвайте правилата, защото никой няма да ви спаси. Колкото и да ревем за болници, не се ли пазим сами… те имат определен капацитет”, завърши шефът в Локо.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    16 9 Отговор
    Не сме забравили изцепките срещу народа на Клошарски на 6 ти септември.Нека дойде в София само.Подлога на Тиквата.
  • 2 Фактъ

    12 1 Отговор
    Голям майтапчия е този Крюшо . На един запис съм го слушал как псува Боко тиквата .
  • 3 Зико

    4 0 Отговор
    Не напразно бяха големи приятели с батето.
  • 4 Само мнение

    4 0 Отговор
    Крушарски , какво си се надул , като парена въшка , утре ще излезете на вън , ще ви барне някоя босненска "Мура" , ще ви сложи една ръчичка резултат . Мачовете в България отдавна нямат никакво значение , като стойност , и критерий .
  • 5 Пешо

    0 0 Отговор
    Христо Крушарски краде и лъже !!!Всеки един който го познава знае, че той от дете е див клептаман ... Цялото село е в потрес от него!...