Last news in Fakti

2 Декември, 2020 17:33 1 874 0

Славия и Ботев Пловдив "спукаха топката" в отложен мач (ВИДЕО)

  • славия-
  • ботев пловдив-
  • футбол

След тази точка Славия остава на 13-ото (предпоследно) място с актив от 9 точки, а Ботев е на 9-ото с 14 точки

Славия и Ботев Пловдив "спукаха топката" в отложен мач (ВИДЕО) - 1

Тимовете на Славия и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в отложен мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двата тима предложиха здрава битка по терена, но голове така и не паднаха. След тази точка Славия остава на 13-ото (предпоследно) място с актив от 9 точки, а Ботев е на 9-ото с 14 точки.

Кристиан Добрев опита да създаде напрежение пред вратата на Вуцов още в 5-ата минута, но бранител самопожертвователно застана на пътя на топката. Малко по-късно отново "канарчетата" имаха добра възможност, но отново не сполучиха.

Славия отвърна с опасен удар на Андреа Христов с глава в 12-ата минута, но топката мина на сантиметри от вратата на Аргилашки. Далечен шут на Филипов в 14-ата минута прати топката в аут. Двата тима сякаш опитваха повече да не грешат, но не липсваха и добри атаки.

В 29-ата минута Атанас Илиев напредна добре, намери Сисе, който пробва на намери съотборник в наказателното поле, но бранител на Славия се справи с положението и изчисти кълбото в корнер. Две минути по-късно Аргилашки изпревари Радослав Кирилов в наказателното поле и изчисти кълбото в корнер. В 41-ата минута Ботев получи добра възможност след пряк свободен удар. Шоколаров центрира в наказателното поле, но ударът на Педросо с глава прати топката в аут.

Славия получи добра възможност в края на полувреме след свободен удар, но след изпълнението му вратарят Аргилашки беше на висота и изби напред.

Второто полувреме започна добре и за двата отбора. Първо Ботев създаде напрежение пред вратата на Вуцов, след като Атанас Илиев намери добре Добрев, но той не намери целта. Славия отвърна с удар на Калоян Кръстев, който от обещаваща позиция прати топката в аут. В 56-ата минута Фирцулеску стреля опасно, но вратарят на гостите се справи отлично с положението. Тонев също не намери целта след опасна атака, като Вуцов се намеси добре.

В 74-ата минута на срещата центриране на Иван Василев търсеше Илиев, който не сполучи да се разпише. В края на двубоя Кабов от Славия от няколко метра не намери целта. Така двата тима завършиха 0:0 и взеха по 1 точка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА