29 Декември, 2020 16:51 1 499 1

18 новозаразени с коронавирус във Висшата лига!

  • висша лига-
  • футбол-
  • коронавирус

Всички заразени ще за под задължителна карантина

18 новозаразени с коронавирус във Висшата лига! - 1
Снимка: БГНЕС

Във Висшата лига на Англия за една седмица са регистрирани 18 нови случая на заразени с коронавирус, информират от сайта на Лигата.

За периода от 21 до 27 декември тестове са направени 1479 играчи и служители в клубовете.

Всички заразени ще за под задължителна карантина.

Седмица преди този период имаше само 7 случая на заразени.

Заради бум на коронавирус в състава на Манчестър Сити беше отложен двубоя на "гражданите" с Евертън от 16-ия кръг на първенството. С голяма вероятност може да бъдат отложени и следващите два мача на състава на Гуардиола - на 3 януари 2021 с Челси и полуфиналът за Купата на Лигата срещу Манчестър Юнайтед на 6 януари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор
    Ужасът е навсякъде. Аз съм в мазата. Заключих се отвънка, като успях да счупя ключа в патрона. Едва ли ще излезна сам. Имам батерия на 99 %, както и един 200 амперов акумулатор от старото ми москве. Ще цъкъм от това защитено от ужаса място завинаги!!!