7 Януари, 2021 19:14 1 529 0

Мачът между Астън Вила и Ливърпул е под въпрос

  • астън вила-
  • база-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • заплаха-
  • отлагане-
  • ливърпул

В тима на "виланите" има доста голям брой заразени с коронавирус

Мачът между Астън Вила и Ливърпул е под въпрос - 1
Снимка: БГНЕС

Астън Вила затвори тренировъчната си база, след като в мъжкия тим бяха открити серия от положителни проби за COVID-19. Бирмингамци не посочват бройката на заразените, нито имената им.

"Голям брой от играчи от първия отбор и членове на треньорския щаб дадоха позитивни тестове при рутинните тестове в понеделник. Всички те са поставени под незабавна изолация. Втора серия от тестове бе проведена незабавно след появата на положителните проби и тя показа допълни позитивни случаи. Тренировката на първия отбор преди утрешния мач за купата на Англия с Ливърпул бе отменена. В момента текат разговори между медицинския щаб на клуба, Футболната асоциация и Висшата лига", посочиха от Астън Вила.

Серията от положителни случаи на коронавирус по всяка вероятност ще направи невъзможно провеждането на мача между Вила и Ливърпул за Купата на Англия. Под въпрос е и изиграването на шампионатния мач с Тотнъм на 13 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА