Last news in Fakti

8 Януари, 2021 17:57 1 265 0

Зидан все пак ще може да води Реал Мадрид срещу Осасуна

  • зидан-
  • осасуна-
  • коронавирус-
  • тестове-
  • реал мадрид-
  • самоизолация

Двата теста на френския специалист за COVID-19 са били отрицателни

Зидан все пак ще може да води Реал Мадрид срещу Осасуна - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще може да води своя отбор в утрешното гостуване на Осасуна, съобщават испанските медии. Както е известно, вчера Зидан се самоизолира, след като е разбрал, че е бил в контакт със заразен с коронавирус.

Двата теста на френския специалист за COVID-19 обаче са били отрицателни. Затова от Реал Мадрид са изпратили медицинските данни на Ла Лига, откъдето дали своето съгласие треньорът да бъде на пейката в утрешния двубой. Зидан дори ще води днешната следобедна тренировка на тима, а преди това ще даде и пресконференция. Заради снежните условия в Памплона мадридчани ще пътуват за мача още днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА